LEDScreens op maat in elk gewenst formaat

Huur ProLEDWall voor naadloze LEDScreens op maat

Gewone LCD-schermen brengen allerlei beperkingen met zich mee. Ze zijn een sta-in-de-weg als ze los in de stand staan en het is een heel karwei met kabelgoten en tape om de kabels weg te werken. Daarnaast ben je gebonden aan standaardmaten. Dus dat hele grote naadloze scherm is niet zo makkelijk te vinden, toch? Bij ProLEDWall wel! Want ProLEDWall rekent in een keer af met al deze beperkingen!

Modulair

Bij ProLEDWall hebben wij een modulair systeem. Het zijn in feite bouwstenen in de vorm van LED-schermen, met rechte of gebogen hoeken, die vastgezet worden in aluminium frames en volledig geïntegreerd kunnen worden in jouw stand. Of je nu een bestaande stand hebt of een geheel nieuwe gaat bouwen.

Persoonlijk

Je bepaalt zelf hoe het eruit komt te zien: wordt het een speels ontwerp van aparte schermen? Of liever een combinatie die samen een grote, naadloze LEDWall vormen? Maar altijd geldt: je bepaalt zelf het formaat! Hoe hoog en breed je het ook wilt hebben, bij ProLEDWall bouwen wij het in no time voor je op. Jouw scherm trekt zeker de aandacht want het is al van veraf te zien!

Veelzijdig

Met ProLEDWall kan je letterlijk alle kanten op. Doordat je kunt kiezen tussen gebogen en rechte hoeken kunt je jouw ontwerp vormgeven zoals je dat wilt. Het is zelfs mogelijk om alle wanden uit LED-schermen op te bouwen waarop alle content wordt vertoond op de manier die bij je past. Je kunt zich voorstellen dat dat een aandachtstrekker is!

Jouw stand komt tot leven en verandert in een ware hotspot door de levendige videobeelden en animaties die getoond worden. Dat valt op! En alles wat opvalt, daar komt publiek op af.

Probleemloos uw Led wall huren bij ProLEDWall

Betrouwbaar, aantrekkelijk geprijsd en snelle service!Huur bij ProLEDWall! Want als het gaat om het verhuren van AV- en ICT-apparatuur. Met jarenlange ervaring, weten we als geen ander wat daarbij komt kijken. We gaan voor langdurige relaties met onze opdrachtgevers en hebben klanttevredenheid daarom hoog in het vaandel staan.

Scherp en Snel

Een scherp tarief is belangrijk, liefst in combinatie met een snelle levering van goede producten en, uiteraard, een betrouwbare service. ProLEDWall heeft hierin de perfecte balans weten te vinden. "Nee verkopen" kennen wij niet. Er is altijd wel een creatieve oplossing te bedenken waar iedereen bij gebaat is. Dat kan ook omdat de lijnen kort zijn.

Ook als er iets mis gaat

Natuurlijk gaat er wel eens wat mis. Dat is op zich niet erg, zolang er maar direct wordt geacteerd om het probleem op te lossen. En daar doen we bij ProLEDWall niet moeilijk over. Snelle oplossingen staan wij garant voor. Wie of wat het probleem heeft veroorzaakt maakt dan niet uit. De beurs of het congres draait immers gewoon door.

Service voorop

De offerte is getekend, de afspraken zijn gemaakt. De samenwerking kan beginnen! ProLEDWall doet er alles aan om die samenwerking een langdurig karakter te geven. Tijdige levering, goede uitleg, technische support wanneer er toch nog vragen zijn en eventuele problemen direct tackelen. Dat zit in het DNA van ProLEDWall.

Call Now Button