Word de publiekstrekker op elk event!

Met ProLEDWall maak je altijd een statement

Beurs

Een stand die opvalt trekt de meeste bezoekers. En opvallen doe je zeker wanneer je een imposant LEDscreen gebruikt dat vanwege zijn omvang al van veraf te zien is. De flitsende video’s en mooie animaties die erop te zien zijn doen de rest! Nog een voordeel: je hebt geen losse beeldschermen meer nodig die alleen maar in de weg staan. De LEDWall wordt volledig geïntegreerd in jouw stand.

Congres

Tijdens een druk bezocht congres is het belangrijk dat ook mensen die wat verder weg zitten goed kunnen volgen wat er gepresenteerd wordt. Dat bevordert de betrokkenheid van de bezoekers in hoge mate. Grote schermen zijn dus onmisbaar. Met ProLEDWall bouwen wij deze schermen snel op in elk door jou gewenst formaat. En de beeldkwaliteit is altijd fantastisch.

event

Beelden zijn veel aantrekkelijker en uitnodigender dan woorden. Dat is alom bekend en daarom wordt er op elk event veel aandacht besteed aan visuals. Vaak vertoond op losse beeldschermen met allerlei kabels waardoor het allemaal wat rommelig overkomt. Wanneer je je wilt onderscheiden van de rest van de exposanten is ProLEDWall de oplossing! Een ProLEDWall in exact het door jou gewenste formaat met een hoge beeldkwaliteit.

Call Now Button